Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slave sto godina a izlaze 21 godinu
Nije ovo mjesto za ispoljavanje nacionalističkih i islamofobičnih frustracija! Muallim bi trebao biti bolji a to može postati ako svojim tekstovima zaintrigira misleće ljude iz svih branši, posebno psihologije i historije. Muallim treba ići ispred vremena a ono što čitam uglavnom su prežvakani tekstovi bez sluha o aktuelnom trenutku,ili sa sluhom ali iz perspektive kojoj nedostaje zdravi kritički momenat vjerovatno zato što nam nedostaje hrabrih intelektulalaca. U ovako odsudnom momentu za narod poražavajuće je da intelektualci ne nalaze prostor u Mualillimu za svoje vizionarske i za Islamsku zajednicu napredne ideje.
niste u pravu
e majmuni jedni, prvo napravite drzavu i dajte slobodu muslimanima u bosni a onda sjednite negdje u misju rupu pa raspredajte o glupostima i islamu - pa vidite kako kralj saudije se odnosi sa muslimanima a vi nesto glumite neke muslimane - a gdje vam je oruzije da se mozete branit od krscana kada opet krvoloci krenu. Ma sigurno ce ovi sto sjede reci omladini hajte sada rukama na tenkove.. glupsoni jedni i majmuni....
svaki pedalj Bosne će bit muslimanski, samo polahko, ma.u li vam vašu
seljakluk !
mashallah da bude na millione godine jos .