Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Silazna putanja...nazalost.
*** vam SFF majku maloumnu... boli me ba briga za to smece od festivala... hajde napacene duse komentarisite mi komentar sa svojim seljacko-intelektualnim argumentima mamicu li vam ***
znam, zaboravio tvoju staru napomenuti da mi ostavi ujutro
Pokušavaju se ko biva vratit među ljude od kojih su pobjegli na zatvorene projekcije. E ***...
...dolazi kraj i tvom malom cirkusu i rasipanju novca Miro...dosta si strancima punio djep iz budzeta naroda!
Još malo i ovo će s.r.a.nj.e od festivala će se pretvoriti paradu orjentalnog krkanluka i tzv sarajevskog jet set-a , tj trećerazrednih glumaca.
Treba uvesti ulaznice za apsolutno sve sto se nudi. Kad vec nema drzava da izdvoji, nek se barem izvuce sto vise profita da se ulaze u sljedecu godinu, ali ne da se casti poslije festivala.
Podrska SFF-u. Najbolji festival u regionu, ali najvise mrzim sto se okupi 10 000 seljacina koji grad pretvore u kontejner bacajuci svoje smece po parkovima, ulicama i cestama.
Imas neki dokaz? Ili samo lijecis svoje frustracije?
ja dvolu uvijek bacim u kantu