Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogao bi i Vučić biti nominovan sa tog groblja je zapoceo svoj uspon u politickoj karijeri.
Ovo je veliko bogatstvo Jevrejske i Bosansko-Hercegovacke kulture, sacuvati to je nasa duznost a i ponos !
Bosna je zemlja paradoksa, sad oni sto su je zavojevali 1463 i pobili kralja i plemstvo imaju sljedbenike po vjeri koji se smatraju prijateljima Bosne. Bosna je izvorno Srpska i Hrvatska, odnosno slavenska zemlja, turci su ovde bili okupatori i zlocinci
@PrgaviKrajisnik a ovi nasi slavenski nesrecnici sto su primili islam bi trebali da odluce ko su i sta su, jer azijati i arapi sigurno nisu.
@PrgaviKrajisnik A Jevreji su vijekovima prijatelji sa Srbima i istu sudbinu dijelili
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koliko je bilo jevreja u sarajevu dok ih dobri bosnjaci nisu sve pobili... sramota
treba ga minirati
Treba tebe streljati.
ja, toliko ratova i neprijatelja ali niko nije ravan sa nasim domacim neprijateljima. Boze koliko su zla i mrznje nosile nase "komsije" srbi i kakve su zvjeri u sebi skrivali.
@PuskaNevesinjska ratujes na www i u jutarnjim satima,ima li ista u toj tvojoj vukojebini da se maknes malo od klixa?
Eto vam ova Puška Nevesinjska posro vas on sve u usta, glumi intelektualca sa ispranim mozgom, ostao negdje u srednjem vijeku. A vi mu još lajkove pucate glupe balijeeeeeeeeeee prvo vas treba potamaniti, ove nakve puške i majorizirane junačine ostaviti za desert. I još jednom balije naserem vam se u ta usta poltronska, dodvoravačka, ulizivačka...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)