Komentari (238)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Presladak plavušan i odaje dojam inteligentnog, pristojnog i lijepo vaspitanog djeteta. Želim ti mnogo sreće i da ostvariš svoje snove, talentovani dječače.
Ovako lijepu arijevsku djecu sam vidjao uglavnom u istocnoj Evropi, Skandinaviji i djelomicno Hrvatskoj.
Dječak je kao pozitivan primjer iz slikovnice, treba ga klonirati
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hebem ti državu!!!Zašto ovakve djece nije više??Raste broj samo djece u kafićima koji se zavale pušeći nargilu misleći da su uhvatili boga za bradu dok u ćošku svira Jala,Buba i ostali.
@Trulex Nekada su i roditelji krivi.Nekada i djeca.Djeca bez znanja roditelja idu po kafićima i troše pare svojih roditelja. Poneki roditelji podržavaju svoju djecu u tome.Najtužnije je kada vidim da otac podržava svoju kćer u hebavanju okolo.
Noa !!? Roditeljski pokusaj bjekstva od bosnjackog identiteta !!
Trebali su da mu daju neko lijepo arapsko il tursko ime pa da bude u skladu sa Bosnjackim identitetom. Svi vi koji se furate na te identitete ste islamzirani i pokrsteni u duhu drugih naroda i tradicija i zaboravili ste ko ste i odakle ste. Zamisli da Turcima il Arapima dodju Rusi i donesu im pravoslavlje i imena i kulturu. Ovako juzni Slaveni nose arapska, turska, germanska, persijska, hebrejska,...imena.
samo nemoj loviti na crva ...
Samo neka se zna da mu je babo Emir, za ove što su poletjeli izlijevati mržnju prema Bošnjacima. :)
Bravo dječače iz Postoljana!
Buljas u najavi
@mississippi4 mrsh seljacino, pa sta i da jeste?
Jugo! ...e to sam vec cuo u Bosni!
za 34 godine ce biti Yugo 45
Samo kazem....
Noa!??
ovo krstoljubsko dijete treba protjerat
Samo rokerima treba dati da prave djecu, ja bih narodnjake sve poštrojio ili im dao brze zujave motore da se sami pobiju
Malom podrska i bravo za roditelje, naravno stari je roker nije seljacina
@abebebikila Otkud tebi pravo da komentarišeš kako neko SVOME djetetu daje ime? Koji si ti ba qratz u ovoj priči? Bijedniče!
@abebebikila Ti si jedna karina obična!
Jugo ... da li je porjeklo iz istocne Hercegovine?
Da, Nevesinje.
Bravo za roditelje, a Bgm pravo i za malca, sretno sinak
dijete ba... idi beri maline i misli na svoju buducnost ...mani se pozorista, opere i tih sranja u zivotu
Idi balijetino beri krompir,fukaro ogranicena balijska
@USA..air force1 buahahahahaha u bosni ko planira zivjeti od opere crknuce od gladi ...bolje tu zaradjuju i malinari i satorske pjevaljke
Divan dječak. Međutim, zaista je tužno da ga je iskompleksirani otac Emir odlučio nazvati Noa, pored toliko lijepih imena.
@bosnajejedina Zaista je tužno što si nacionalističko đubre.
@bosnajejedina trebao ga je nazvati Zihnija ili Sevkija ili Mujo