Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
socijalne mreze su zlo. svako ko je ikad i pozdravio sidrana na cesti, u granapu, sad pise kao da je bio najbolji prijatelj sa sidranom. zar je sve postala samopromocija???
Kome Hanka tepsiju iznese, ne dočeka mladih krompira.
Zaista su degutantni ovi posthumni izljevi emocija samozvane elite.Da ti je Hanko, Sidran bio prijatelj, naucio bi te da je “oDputovati” neispravno, Tarik Hrvatino velika, zaboravio si da se u Zenici i Bosni Abdulah Avdom zove, ne Abdom!Rahmet dusi dobroj Sidranovoj od obicnog bosanskog covjeka, bez prenemaganja.
Gledam ove politike-fuj, fol svi zale, niko mu marke odnio nije, kao i Saši Petroviću i mnogim drugima. Fol se opraštaju, kad trebaju pomoći-nemaju planirani budžet za te svhe fol.. Fuj gadite mi se, pustite čovjeka na miru.
Moj drug znas li ti ko je bio Abdulah,sta je stekao i imao za zivota?
u suštini od velikih nam je još josip pejaković ostao
Zašto čekamo da neko umre pa da krenemo objavljivati njegova djela i citate. Društvene mreže danas pune Sidrana a za života ga nismo cijenili...
Sidran i Hanka su bili ideološki veoma bliski, SDA je ta poveznica.
Kao npr vi i hitler