Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@joj narode: Pa ako nestane pozorista, nestace ubrzo i Bosne (i Hercegovine). Kome to niije jasno, nastavice pisati \"zauvjek\" i \"cvjet\" (bez i!). Za koju godinu necemo imati vise koga da pregovora... :(
@joj narode, nista nije vjecno... bio je sssr pa ga nema bila juga pa je nema... nije bila amerika, pa je ima.. nismo bili mi pa nas ima... nismo imali priliku vidjeti svedsku ali znamo unutarnje politicko administrativne podjele u belgiji, francuskoj, svicarskoj pa na kraju zasto ne reci i amerika je jedna cjelina sa 52 drzave kdje celjad nisu bijesna ni kuca nije tijesna
A STA AKO BOSNA UMRE,A TEATAR OSTANE ??????
A STA AKO BOSNA UMRE,A TEATAR OSTANE ??????
Joj narode pa valjda se treba prvo boriti da zemlja Bosna i Hercegovina ne umre,pa onda se boriti za pozorista i teatre.Halooo treba sutra na proteste u Butmir i boriti se i reci citavom sveju hocemo jednu jedinstvenu zemlju BiH zauvjek kao sto je i bila da bude i ostane,pa zar ce opet Karl Bild donositi odluke zajedno sa Dodikom,kao sto je ispijao sljive na Palama sa Karadjicem,i on sutra da o nasoj drzavi donosi odluke.Pa ljudi moji otidjite u njegovu Svedsku i pokusajte samo cvjet uzbrati pa cete vidjeti sta vas ceka,a on rusi kako hoce kroji i prekraja zakone po Bosni i Hercegovini i pravi shou od nas,pa dokle vise,pa valjda narod treba reci sta zeli,a ne neki Bild.
Jao napislai su u naslovu \"Nočana\" umjesto \"novčana\"! jao ne mogu da vjerujem! kakav odron i tragedija! E hajmo ih sad kritikovat danima i trosit energiju i vrijeme, a sto je najtragicnije i zdravlje oko jos jedne \"tragedije\"....u tome smo profesionalci. Evo ja otvaram i ove olimpijske igre u prepucavanju i animozitetu. Dobrodosli svi iskompleksirani luzeri ove zemlje.. Proglasavam ove olimojske igre otvorenim .)