Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@postovalac POTPISUJEM! GROMADA JE ALEKSANDAR I STO JESTE JESTE AMERIKA JE ZEMLJA U KOJOJ SU MNOGI INTELEKTUALCI MOGLI SVOJOM KREACIJOM I RAZUMOM OSTAVIT DUBOKI TRAG U LJUDSKOJ SVIJESTI... SJECAM SE SUZANE SONTAG...ITD.
beton od pisca
Svaka cast Sasha, a ovo ostalo, gasite ba ove komentare, komo ovo vise treba! Pritisak mi se digne svaki put zbog seljaka i papaka ...
Pored Dace Džamonje, Saša Hemon je jedini koji je u pravoj mjeri prenio u književnost sve ono najljepše u Sarajevu. Zato je Amerika velika zemlja, jer joj nije bitno gdje je ko rodjen, kakvo mu je porijeklo i familija, i je li juče došao u nju - on je sad njen pisac, kao što je Verner fon Braun bio njen naučnik, Čaplin njen reditelj, Stravinski njen kompozitor. Kod nas si se mogao roditi i pored Višegradske kapije na Vratniku, ako imaš imalo uspjeha ili ako se ne sviđaš \"čaršiji\", nisi niko i ništa. A ako ti ne mogu naći ništa negativno, onda ti garant geni ne valjaju ili se moliš pogrešnom bogu. A najbolji su ovi sa šest zuba u glavi, koji jednom u deset dana mijenjaju čarape i kupaju se samo ljeti, naučilo uključiti kompjuter i odmah misli da može KOMENTARISATI sve što se u svijetu dešava. Nikad ovakvoj Bosni napretka.
Ovo je vrlo pozitivna osoba od glave do pete. Hvala ti na svemu Hemone, na svemu sto si pisao, rekao i uradio...Vratio si nam nadu u dobre ljude koji postoje, tu u nama, pored nas, daleko od nas..
Ja sam žena i meni je pravo dobar i nije pederast, a vi ste glupi idioti i čudi me što ste uopće naučili čitati koliko ste retardirani! Dabogda pocrkali, da ovo bude normalna zemlja bez vas! Ne mogu da vjerujem kakvi idioti imaju potrebu da nešto napišu, i to sve puno mržnje i prezira a zadnji kreteni! Mrš pročitajte koju knjigu i malo na psihijatriju, pa se onda vratite među ljude!!!
bez ulazenja u analizu rada sase hemona, sa da kazem: kolicina mrznje na SA-X komentarima/forumima je nevjerovatna i zgrazavajuca! ocajno...
@sdfawfewf i @homeh Vas, i slicne vama, da je Nobel pravio ostali biste opet hijene kakve i jeste
STA CE NAM OVAJ. MI VEC IMAMO NASEG PISCA - FAHRA RADONCICA !!!
Svaka cast sarajlija! glupi nemogu shvatit sta je kapacitet i inteligencija, znaci stavit ih dje im je mjesto, u svinjarcu!!!
pa covjek lijepo pise, steta sto je pederast
ma i on bi volio da je musliman
sta to ima veze .. jeste cjela bliza i dalja familija , koja je ostala u bosni, mu je ratovala na srpskoj strani a niko od familije mu nije ostao u sarajevu ..ali on je nas bosanski pisac ...
Extra lik!!!!!
I tebi isto pitanje kao i nomehu tj. jesi li ti normalan, oca ti tvog nepismenog i ljudofobicnog?