Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glupi ste i nimalo zanimljivi ;)
Jasam mislijo da se to nemhere radit u šeher Sarajvu ba.Što ste ba njiha pustili da ćuču u instrument tutena u Sarajevo.Imamo mi naše stare muslimanske udaraljke i šargiju da udaramo o njiha i sviramo o svevišnjem Allahu.Iđite na đumu a poćerajte Rvate iz Sarajva košto smo iha skupa ćerali dosad.Allah uekber!
ja kako to si mislim da to pjevanje pa to vas svit ne razumi. tudeka se ne moz fino pjevat ko u crkvi nediljom. ma to ti je samo za onihu guzonja sinova i politicara dase crtaju.
bio na koncertu, neki lik razvaljivao, al baš razvaljivao klarinet nekih 20 min. ostatak kancerta teški pederluk
Čestitam doživotnom predsjedniku Napretka prof. Topiću.
Al u sred \"teherana\",a NIGDJE kulture na \"tisućljetnim\" prostorima :) A kod vas mitre samo opanci i ništa drugo!
Nema kulture bez Hrvata :)