Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najvise se citalo o transferu Edina Dzeke! Hebo i Nuru i Kadera.
\"Ja, mahaluša\", autorice Indire Kučuk-Sorguč ??????????? jel to neka sala
sramota ko danas izdaje knjige pa sam naslov \"ja,mahalusa\" sve kaze bila sam u prilici prelistati i zgrožena sam katastrofa kako se to može svrstati u riječ \"djelo\" djelo je Nura, Khaled Hosain, ljudske sudbine i potresne priče, a ove čaršijske.. sramota
Prodane u 2010. (!) primjeraka? Pismenos\', ovo ono.
Nura svake sedmic izda po jednu knjigu.
secer stigo,ama secer stigo! jeste citali \'\'vuk i 7 prasica\'\'? pa pobogu,ja sam muslimanka.
@kakalo- Dobar ti je taj Njega.hos\'
A gdje je knjiga Ja,sponzorusa?Znam da je uvedena u skolski program.
pa viper, oni su te i naucili citati hahahahahahahaha
muhamedanci i skart okolnih naroda zna citati??????
Ti autori su se davno procitali..ili ti smatras da se ne trebaju citati ovdasnji autori koji mozda govore o aktuelnim temama??? Ah da, to ti je vjerovatno bila lista lektira i jedino si ta imena i zapamtio/la.
ko su ovi
sahinpasic, onaj ratni profiter sto je prodavao oruzije kome je stigao.. S´tas biznis je biznis.
1000 sjajnih sunaca dobra i potresna knjiga al brate 350 strana sam morao za dan procitati :S necu je nikad zaboraviti mamu joj dugometraznu 350-tostransku . .
Čitaš li ti \'šta?
joj što ne mogu ove što kliznu u ameriku pa pljuju po svojima i sad to bosanci kao vole čitat vele ...evo ga musliman..naš čovjek fuj
nije brate...to je ona odvratna kolumnistica sto pise za Azru..price su joj niđe veze s vezom.sve sami tracevi!!