Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH od pamtivjeka postoji jedna jedini narod Bosnjani aka Bosnjaci(slavenizovano ime). I tako ce biti,dok je bosnjackog srca bice i bosnjacke Bosne i Hercegovine. Bosnjani su bili prvo Bogumili pa Katolici danas vecinom Muslimani a vjera ne pravi naciju !!!
Nema u svijetu nezavisne zemlje bez nezavisnih licnosti njenih gradjana. Tamo gdje ljudski um zavisi od hodze/popa/fratra/politicara i njihovih ucenja mjesto da zavisi od slobodoumnih naucnih teorija potvrdjenih u praksi velikih demokratija ne moze ni biti nezavisne drzave. Bosna je nezavisna isto toliko koliko je nezavisno novorodjence od svoje majke ili pomajke.
Sretan Dan nezavisnosti svim Bosancima, Bosnjacima, Bosanskim Srbima, Bosanskim Hrvatima i ostalima ! uz pjesmu za drustvo \"Ko se bije taj se voli\"
aaa, pa mogli ste staviti jos koju sliku ?! SRETAN DAN NEZAVISNOSTI MOJOJ DRAGOJ BOSNI I HERCEGOVINI !
Svim patriotama ove naše zlatne i prelijepe domovine čestitam Dan Nezavisnosti http://www.youtube.com/w atch?v=0o3RSlny-hc PS.potrebno je malo pojačati :))
@Sa-x HVALA
super radeno!