Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj ocito ima povelikih problema sa zenama ( tj ne moze da nadje zenu koja bi s njim u svaleranciju ) pa sad vrijedja sve zene. idiot!
Nobelovac a hajvan.
Ne podcjenjuj snagu žene koja se bori za svoja prava i ne podcjenju snagu majke koja se bori za svoje dijete. Evo primjara sa Instituta za istraživanje ratnih zločina iz Sarajeva čija dva uposlenika, a koji su akademski obrazovani i jedan od njih je na postdiplomskom studiju, za ženu jedan od njih kaže da ne može nikada biti ravna njemu kao muškarcu jer je niže vrijednosti , a drugi kada sam ga upitala da li su žene odista učestvovale u ratu kao borci sa oružjem u rukama smijući se odgovorio ..da kao sponzoruše.... Pa procijenite sami zašto su sve moralne vrijednosti ovoga društva urušene i broj silovanja i fizičkog, psihičkog nasilja i svakog drugog oblika nasilja povećan .
Sta ti onda radis ?
U pravu je stari i svaka mu cast sto je to rekao, niko se ne usudjuje. Sto se tice kvaliteta pisanja to je subjektivno. Sto se pak tice sadrzaja, spisateljice(ne sve) se uglavnom oslanjaju na sirenje feminizma, dok se u isto vrijeme gnusaju sovinizma. Sta je to feminizam sto nije sovinizam?
aa ne on je taj koji je ogranicen cim stvari shvata na ovakav nacin... nikad ne potcjenjuj protivnika moj Naipaul-e haha :D
Pisci su inace G.O.VNA a ovaj cigo..
s\'o je najgore niko mu ne vjeruje ba!