Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo je ovo procitati,ali neznam ko ovo pise ili ne pozna dovoljno geografiju ili nije upoznat sa istorijom Starog Grada. Stari Grad ili u narodu poznata kao "Gradina " nalazi se u mjestu SREBRNIK a ne u mjestu Srebrenik.Procitajte Povelju Grada pa cete znati pravo ime mjesta gdje se ona nalazi.
Gradina je sama endemska tvrdjava. Jedinstvena u evropi. Eh da je u Hercegovini, Visokom Sarajevu, svaki dan bi bila na vijestima.
Gdje srbin gdje hrvat da to potvrde.. nista bosnjaci se dogovorilo da su nesto nasli.. znaci da bude vjerodostojno hrvat, srbin.. srbina mijenja jedan
Mijenja jedan sejdic
Mijenja jedan sejdic
Ova Majevica pripada Brčko Distriktu.
geografija ti nije bas jaca strana.
ti si totalnaa budala hahah tvrdjava 2km od grada SREBRENIKA