Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znam za nekoliko filmova snimljenih poslije rata, u kojima se radnja vrti oko toga kako srbin ili hrvat tuca bosnjakinju. ovo je prvi film, bar koliko mi je poznato, da je u medju nacionalnom ljubavnom klincu muski partner bosnjak. narocito mi je interesantno sto iza filma ne stoje bosnjacki filmski radnici, a ipak je muski partner Emir. jasno, to su nove generacije mladih i slobodoumnih ljudi u HR, ali ipak je vrlo interesantna ova podjela likova.
Sho ne gumo na rende kora...
pogledajte i video : https://www.youtube.com/watch?v=FluqM82y7vs
Cuj Zrinjevac, kako para usi. Park se nalazi u ulici nikole subica zrinjskog a ranije se ta ulica zvala lenjinovo setaliste,ali fasisti su morali sve preimenovati.
Cuj Zrinjevac, kako para usi. Park se nalazi u ulici nikole subica zrinjskog a ranije se ta ulica zvala lenjinovo setaliste,ali fasisti su morali sve preimenovati.
Tihic bar nije bio fasista ko NS Zrinjski
Brus lija je najpravednije posto se u njemu svakako nalazi kip Brus Lija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A mogao je valla Ante glumit' ovog Emira, ne bi mu ništa falilo...