Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maj nejm iz vat? Maj nejm iz vat? Maj nejm iz Ssssslimšejdi. Jesam li jedina koju je ovaj snimak na to asocirao?! (:
Odlucna stvar. Super uradjeno. Bravo momci. @ osman. Pa nisu "mindjusari"ti koji su doveli ovu zemlju do ludila vec sve fina raja u kravatama sto rade I redovno idu na mise u crkvu I petkom na djumu. Od ove djece te nece glava zabolit ! I to sto su I'm glave spale opet je nekako ljepse nego kad vidim one fine momke sa kratkim hlacama. Osmane ne serendaj ! Prebaci na pink I opleti po Stoji juhuuuuuu. Mazlume jedan
Komito malogradjanska o kakvoj ti Stoji pricas??? Ja slusam tisinu i od ovakvih me boli glava. Ako bih morao da biram izmedju frule i ovih pomodaraca izabrao bih frulu. J*** te SKOJ i svi sekretari u njemu!
Sto se tice hip-hop scene u BIH ima li ista drugo osim ovi stari izlizani socijalni tema TZV kukanja i ti mladi buntovnika jedino sto se Mucenicka Grupa iz Zenice moze izdvojiti u svoj toj prici kao pravi rep u Bosni ovo ostalo je pretanko ! dosta dosta bolji rep ima Srbija od Bosne pa kako god vi to protumacili molio bi samo bez nacionalisticki ispada ljubi brat
Ovi mindjushari i halometi te njima slicni, mozda bi trebali razmisiti da od ovoga niko nema fajde i da je ovo sto "rade" (cuj rade hahhaha) prilicno glupo. Zato, neko URADE nesto korisno u zivotu, recimo cuvaju krave, prave sir, zasade koju vocku i drvo, ociste park, prevedu bakicu preko ulice itd....*** ovo nabrajanje i onog ko ovo voli!
Pa frulu, nego sta neg frulu Ti I treba da slusas tisinu konjino. Na livadu , frulicu u torbicu I uzivaj tisinu. Pa dobro sta se ljutis na Stoju evo ima I Selma Bajrami. Ona ti mozda vise pase. Kako ti Ono nazivate ove urbane momcice "mindjusari". Koja si ti FRULA
I Osmane ti I nemozes izvuc nikaku poruku sto ovi mladi ljudi salju iz jednog prostog razloga TI I TVOJI ISTOMiSLjENICI JEDInE PORUKE KoJE UPIJATE SU PETKOM. Tu pocinje I zavrsava dva prica.Cuj da prave sir ! Hahahha Treba napravit instituciju Za tebe balego smrdljiva. Pusi u frulicu jedi maslenicu I razguzicaj iz carsije Idi gdje je tisina
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bravo momci
hip-hop to careeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee amin i to u Bosni! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nek' se djeca bave nečim...normalnim. Neiskusni su, pa režiju i ostalo ne treba komentarisati. U svakom slučaju, naprijed.
Normalnim? Zar je normalno ako oponasas nigera, a dok nabrajas glupe rime ceses se po k****, gu3ica ti viri jer su hlace spale ko koljena itd.... Svasta!
Man što si isfrustriran toliko?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odlično, svaka čast momci!
Ma nek' omladina radi sto voli i sto misli da je "cool" i nek ubraja u umjetnost sta god se njima sviđa...i ja sam omladinac isto. Ha ja...ja ne bih a njima se đasvi samo ud'rite :)
napokon novi impulsi i za pozoriste, ovo ce biti odlicno, predosjecam (Y)