Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LAKRDIJA! Neko mijenja pravila i uvodi neke nove obićaje koji nemaju nikakve veze sa Ramazanom. Strašno je da se zbog pohlepe umanjuje vrijednost Ramazana i tradicija Ramazana. Napravili su lakrdiju i sve mi ovo liči na ismijavanje vjere. Čudi me da se IVZ nije oglasila povodom ovih događanja. cccc
Kakve ovo ima veze sa Ramazanom? Mi muslimani znamo kako se obilježava Ramazan a ne tamo da nam nekakvi džeziraju.
Nataša Musa, šefica NVO Fondacija Sarajevo navigator (koju finansira USAID, a koja se 2007 nakon dugogodišnjeg boravka u SAD vratila u BiH) i Zona unapredjenog poslovanja (Baščaršija) koja je sa USAID om skopila sporazum o saradnji organizuju ovu lakrdiju, tzv Ramazan festival. To je isto kao kad bi neka Fatima M roganizovala božićni festival i nakon ponoćke da se održi koncert ilahija i kasida.
@feljton, NAŽALOST, NEMA NIKAKVE VEZE.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ne znam......ja ne vidim ovdje nista lose........al opet ja nisam ekspert
Prepoznaje se da nisi ekspert. Dobro je gore neko uporedio kad bi za neki komunistički praznik organizovali veče ilahija i kasida.
Ovo je fakat ruganje Ramazanu.