Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast novinari sarajevo-x-a. Prva i osnovna stvar koju bi trebao primjenjivati svaki novinar kada pise clanak je da u prvih par recenica navede kljucne cinjenice kao sto su gdje? kada? sta? ko? koliko? postedite nas svega ostalog sto \"stvarate\" dole u ostatku clanka, da ne bi bilo ovakvih situacija opet.
Autoru teksta: citiram- Tako će, s obzirom da je 14. maja u večernjim satima planirano nekoliko aktivnosti u Zemaljskom muzeju BiH, te da se istu noć održava i Eurosong, muzeji u Sarajevu kako ne bi sugrađane uskratili za ove događaje, otvoriti vrata u petak, 13. maja od 19.00 do 24.00 sata uz besplatan ulaz, saopćeno je iz JU Muzej Sarajeva. (završen citat) ** Ne znam jeste li svjesni da ste ovom rečenicom zbunili mnogo ljudi tako da su pomislili da je i u Zemaljskom manifestacija planirana za 13. maj. Ne znam šta vam znači ono muzeji u Sarajevu kao da se Istorijski i Zemaljski ne nalaze u Sarajevu - trebali ste napisati depadansi Muzeja Sarajeva jer se muzej koji ima manifestaciju 13. maja naziva Muzej Sarajeva a ne muzeji u Sarajevu...