Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije Vesna kriva ali njenog babu vise ne opra ni da klanja sest vakata dnevno!a sto nagrdi dijete ni krivo ni duzno, nalet mu bilo
\"direktorice Vesne Isabegović\" Šta uradi komunizam Bošnjacima....
bosnje svake godine biljeze nove rekorde po pitanju \"najtezeg polozaja\" ... Bosnje, lopate se privatajte , umjesto snova o bosnjackoj bosni, pa ce se stanje poceti popravljati a ovako samo idete putem svoje brace po vjeri sirom azije i afrike !
Nama ne trebaju muzeji. Muzeji nisu u sferi našeg nacionalnog interesa. Molim sve Bošnjake da se okrenu sferi nacionalnog pitanja i da podrže našu SDA da na mjesto direktora obdaništa doživotno smjesti Arziju koja će sa doktoratom sa prestižnog univerziteta sa Pala da Djeda Mrazu zada fatalni udarac i da našu djecu spasi svakog vida ugnjetavanja. Također veoma je važno da na rukovodeće mjesto Bošnjaćkog naroda doživotno ostane naš veliki patriota Sulejman Tihić koji je nas i vas i našu Bosnu odbranio od agresije u periodu 1992-1993 godine ,tako što je po Minhenu javno upućivao dove našem Bogu da nas spasi. Nemojte biti nezahvalni. Muzeji nisu bitni ,bitno je na popisu biti Bošnjak!!! SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA SDA jer narod ZNA !
Lik iz Tuzle objasnio za cijelu BiH http://www.youtube.com/watch?v=-yfXClsIdbY
Kad su dopustili zemaljski da se zatvori pustiče sve
reci ce: komunjare,..... a onda nek se sjete da nisu komunjare na drzavnom nivou, pa se zemaljski muzej zatvori.
odmah zatvoriti i u tim prostorijama napraviti mescid hihihihi