Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da su bosnje digle Francu spomenik, a covjeku koji je pucao na okupatora svoje zemlje laju da je terorista samo zato sto je bio srbin. Uskoro će i humanitarac Abu Hamza dobiti spomenik.
Po svim moralnim, pravnim i cin jenicnim stvarima covjek je Terorista, a danas bi ta organizacija bila proganjana na svjetskom nivou.
Pa po muslimanskoj teori Abu Hamza je humanista, a Gavrilo terorista je je pucao na okupatora svoje zemlja. Joj balincad jadni ste više.
@barjaktar Ili si glup ili nemas argumente pa izvrces. Abu hamza, Gavrilo, Bin Ladin i Breivik su isti. Tacka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zbog ovih tema je i došlo do rata. Jesi Srbin ,nisam Srbin. Retkost je naići na ovakve ljude kao što je emir kuusturica. Ne trebaju muslimani da menjaju veru, već samo da shvate i da razumeju da su poreklom Srbi i da svi zajedno radimo na tome da ojačamo svoju državu. KRV JE KRV I ONA NE ZAVISI NI OD BARJAKA NI OD IMENA NI OD BOGA KOM SE MOLIŠ. Mnogo je muslimana poginulo u srpskoj vojsci u ratu u Bosni. i mnogo ih je ginulo u ranijim ratovima u odbrani srpskog naroda. a imamo i primer velikih t
@BosMan345 original Balince ti opet po srbima pa ko je tebi kriv sto si poturceni srbin kani se psovanja prapradjedova.
Srbi Islamske Vjeroispovesti Neke izjave "Bošnjaka" su toliko fatalne što se gluposti tiče da ja ne znam više da li se sprdaju ili su ozbiljni. Pa ako je Mehmed-Paša Sokolović rođen kao Bajića Nenadić, ako je svog rođenog brata Makarija postavio za patrijarha SPC, ako je obnovio Pećku patrijaršiju, ako je rođen kao SRBIN PRAVOSLAVAC u okolini Ruda, ako mu se ota zvao Dimitrije, kako onda pobogu može da bude "bošnjak"? Dzamija neka je simbol svakog poturice da ne zaboravi srpske korjene
@Dr.Baltazar “According to the census of 22 April 1895, Bosnia has 1,361,868 inhabitants and Herzegovina 229,168, giving a total population of 1,591,036. The number of persons to the square mile is small (about 80), less than that in any of the other Austrian crown provinces excepting Salzburg (about 70). This average does not vary much in the six districts (five in Bosnia, one in Herzegovina). The number of persons to the square mile in these districts is as follows: Doljna Tuzla, 106; Banjaluk
Vatikan u svojoj Katoličkoj Enciklopediji piše da su muhamedanci i katolici Bosne i Hercegovine Srbi i da su Srbi 98% stanovnistva Bosne i Hercegovine:
Tuberkolozni Gavrilo Princip je terorista,ubio ne naoruzana carevica,zenu i ne rodjeno djete..To nije bila okupacija od strane Austrougarske,to je bila uprava nad BiH, od satrane Austrougarske,zato sto tadasnja BiH nije imala kapaciteta da sma uspostavi upravu.
Ne kaze se "ne rodjeno" nego "nerodjeno", a zena od 46 godina je tesko mogla biti trudna.
@Vesna Svi ste vi ubice kao tuberkolozni Gavrilo,Vjerovatno si uciteljica ispravljas gramaticke greske i ucis djecu da ubijaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)