Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto bi djeca trebala da se upoznaju s patnjom? Ne vidim smisao...Dovoljno je sto je nama djetinjstvo oteto i ispunjeno grozotom pa to trebamo i na nasu djecu prenositi. Nek se mrznja i ogorcenost prenose s koljena na koljeno
Od malena ih uce mrznji, indoktrinacija gde jasno govore iskljucivo o svom stradanju, gde nece pomenuti njihova monstruozna zlodela. Da nema interneta, i dalje bi muslimani ziveli u iluziji da su svi agresori, a samo oni nevini i jadni branili kao Bosnu. To dete ako ga slucajno put nanese u Zagrebu ili Beogradu, Banjaluci ili Ljubuskom ce se osecati ugrozeno, jer jadan ce misliti uf evo groznih agresora, sad ce me ubiti ako cuju moje ime.