Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali zato srpski ekstremisti i genocidasi ko sto su dodik i kusturica imaju novca za izgradnju kamenog grada, vampirskih dvora srba vampira u Visegradu ! Lagumdzija je potamanio sve nacionalne kulturne institucije RBIH-e DAVAJUCI drzavni budzet RBIH-e genocidnoj tvorevini !
nemate para? a u Visegradu ima para? nema para ni da se uvede lektira u skolske klupe? Zabranili ste Andrica gdje god ste mogli, sram vas bilo !!!
\"njegovo pisanje je umno zlostavljanje i ispiranje mozga lažnom ideologijom koja će poslužiti za osvajanje i okupaciju naše zemlje a sve zapakovano u vrsne stilske oblike koji služe samo kao ukras\" Potpisujem!
Šta će nam izložba o Ivi Andriću ako ćete njega izlagati imaće te demostaracije naroda Sarajeva protiv izložbe
U drzava Potürcek ne trebaju muzeji.
E ,joj ironije ! U Sarajevu se cuvaju original rukopisi -Na Drini cuprija. Salji te te rukopise u Beograd u kom je Nobelovac Andric stvarao svoja djela ! Sta ce vama Andriceve licne stvari bagro jedna b.a.l.i.j.s.k.o-poturicka !?
Pero dragi ti si samo jedan neobrazovan seljo... neznam sta da ti vise kazem, takvima je jedino bitno skakat za oci i vodit vjecitu polemiku ko se kako deklarisao. Nek se deklarisao kako je god htio za mene ce uvijek ostati velikan
pogledati 98% komentara na drugim vijestima o andriću pa vidjeti atmosferu. što rekao jedan komentator, ja stvarno u ovom gradu nemam šta tražiti. najgore je što o andriću, kao i o svim stvarima u bosni, govore oni koji ga nisu čitali, upravo kao što ne znaju ništa o tome.
POSTO SE ON ZA ZIVOTA DEKLARISAO KAO SRPSKI PISAC, NE KONTAM ONDA STO OBILJEZAVATI NESTO STO CE SE SVAKAKO OBILJEZIAVATI U BEOGRADU.
e moj ivo, zasluzio si ti puno vise od jedne izlozbe, a ni to ne mozes dobiti. Pokrali nas brate ivo, pokrali,oglodali do kosti ko lesinari