Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idi čovječe u Ameriku jer onaj Dado Orešković je truba za tebe!!!!
MURISA NA EUROSONG!
@ahha Moguce i da pravim greske, nikakvo cudo. Vec 25-godina zivim izvan Bosne, izvinjavam se... Varajic nije los gitarista, a isto tako nije jos da se mijeri sa Steve Vai i slicnim njemu. Budimo realni, i Steve Vai je kopia samog sebe, gledao sam ga uzivo. Dok koncert traje dobar je, a onda brzo se zaboravi.Sve na isti kalup....
\"Piše D.B.\" ?!! Vaše (sarajevo-x portala) povrjeđivanje autorskih prava počinje premašivati sve granice... Barem izostavite autora kada to nije neko od vaših uposlenika, umjesto da \'ladno preuzimate rečenice ( o fotografijama da ne govorimo!) i stavljate svoj potpis kao da ste ih vi rodili... Unaprijed hvala i oprostite na direktnosti!
Znači sada se Sarajlijama sviđaju Fočaci.Kada je neka negativna vijest u pitanju udri po Fočacima i Sandžaklijama a kada je pozitiva Fočaci divni i krasni.Kako to da mi nekulturni divljaci možemo imati ovako kulturne muzičare svjetskog glasa.
\"ukaki te\" dovoljno da znamo ko si i odakle si....a svaki daljni komentar je suvisan a i promasio si rubriku, nisu ti ovo cajke i ostala papazjanija..ipak je ovo za par nivoa iznad tebe.. vozdra
Jeli to jos nije popustalo...... Da se ne ukaki te ko sa Dzekom.
mocan gitarista, najbolji, a uz njega jos da spomenem Emira H. Damjan P i Dragianni-ja... svaka cast Murise, nesto najvrijednije sto BiH ima na domacoj muzickoj sceni..
Trenutno najjači gitarista na balkanu, osvajač Steve Vai nagrade u GB :D