Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna mi stvar nije jasna, sta to bosnjaci imaju sa velikim Valterom Pericem i njegovom borbom? Pa bosnjaci su bili na suprotnoj strani, uz Valterove protivnike naciste. Ko je dao pravo bosnjicama da svako malo potezu Valterovo ime?
Hebo ti Bošnjak mater četničku , kuji koja te okotila.
Hebo vam Bato i Valter mater u usta.Lik za vrijem najveće agresije sa karadzicem na Palama. Ko ovo dozvoljava...pjuc!!!
Rahmetli Izet Nanić...taj vam muzej nije pao na pamet!!
Svaka pozicija ; TV, kultura , itd - peder !!
Ja konto Kusta, ista faca, isto se nalaktio ko i on
Stašau Slave Knezović?
Moglo se ovo malo preciznije napisati...moradoh otici na drugi portal da razjasnim pricu o muzeju: koji je to "prostor filmskog centra" te relaciju s bivsim domom kulture pa i uzgred gdje je ova prezentacija odrzana
Kad Duraković zafrflja ni mati ga rođena ne razumije
Malter brani Sarajevo
Je ov Kusturica?
Kako me zavara slika, kontam odakle nemanja kusturica sad odjednom...
Smrt fasizmu, sloboda svim gradjanima BIH!
Ma mene zanima sta ce taj hostapler i krimos tu
Vratiće se Valter... On gledaj lafčino, vidiš ga...
Podrzavam ideju zbog turizma, zbog Kineza koji ce donijeti novac u Bosnu i Sarajevo. Iako je Valter izmisljen lik u ono doba od strane komunistickih vlasti, zbog nabijanja patriotizma i laznog bratstva i jedinstva.
Veci problem je Jasmin Durakovic koji je obicni amater i radi ovo zbog licnih interesa, dakle cijeli projekat je na nivou skolarca iz 7. razreda OS. Neka skoce do Muzeja ratnog djetinjstva gdje su iz nicega napravili cudo, mozda nesto i nauce ;)