Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam trailer I nadam se da "korice" ne pricaju o sadrzaju. Nadam se, da nisu dramu preokupirali kicem kao sto su to ucinili sa editingom trailera. Tema je zanimljiva ali nije kao da mi je promijenila svijet. Naravno, da svi s vremena na vrijeme koriste sva sredstva da imaju "bolji zivot". Sreca, bosancine pricaju puno o tome, k'o biva sramota. Tako da je ovaj mjuzikl bio puni pogodak; lagana socijalna tema sa mracnom scenom siromasnog konteksta. Dakle, nakon sto je nas umjetnik pogodio temu, kontekst i zanr, trebao je svoje djelo iznijeti do kraja. Ono sto sam do sada vidjela je bilo neinspirisano. Kao da je umjetnik vec sada odlucio da ovo djelo nije vrijedno paznje, jer ako je imao vjere u svoje djelo nije smio dopustiti da vidimo piksele fonta, nije trebao koristiti "ofirne stickere" I svakako ne "magicne" efekte kakve smo vidjali u 80im u promotivnom materijalu. I da web promocija u 2015 nije vijest, web promocija je obavezna!!!
Super da se u Maglaju nesto desava i da to rade mladi ljudi. Treba dati sansu svima da pokazu sta znaju u cijeloj zemlji pa publika neka prepozna. POstoje muske sponzoruse. Sta kazemo za muskarca kad se ozeni za papire? "Ud'o se" Zar to nije sponzorusa?
"Inspirisano je činjenicom da se u našem društvu konstantno krije istina o muškarcima, dok su žene uvijek izložene kritikama..." Zene nisu izlozene kritikama samo od strane muskaraca, nego i od drugih zena. A svakako da postoje muske sponzoruse, kao i zenske. To nema nikakve veze sa spolom.
nista lova sve sto je meni bog dao ,dam i ja njima spol je itekako bitan poput crvenog kriza sam
Slazem se da ima muski sponzorusa, al' jako malo, jer je muskarac po prirodi stvoren da bude borac, ne kaze se djaba hranitelj porodice, a zena koliko god da je jaka, ona treba nekog jos JACEG pored sebe. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)