Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima jedan grafit u Mostaru koji tako dobro objasnjava nase stanje u drzavi (taj grafit nije na ovom clanku). Na njemu su dvije ovce i iznad pise "Ovdje religija nema veze s Bogom". Tuzno, ali istinito (cast izuzecima).
Pozdrav za hrvatski stolni grad Mostar
Zivjela HB
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je vec umjetnost realno gledano.
pih... nepotpuno bey marleyja na mejdanu i hujke s vrha kujundziluka... koji baj d vej umjetnicki vrijede kao svi ovi skupa pa jos puta sto... just sayin'...
Art not vandalism!
urban-suburban
ovo je super, a ne ono kad porasaju ovi neki kvazi grafiti majstori sto misle da su face ako nekom posaraju fasadu na zgradi, da bar to lici na nesto.
Ja kao Bošnjak (musliman) sam sinoć navijao za Hrvatsku rukometnu reprezentaciju i žao mi je što nisu pobijedili...
Sokratovo saznanje: znam da nista ne znam, is not available in my country.
uskoro ćemo preseliti na otvoreno
Kad se nema za fasadex dobro je i ovo
murali, a ne grafiti...
Sve su to umjetnici na kvalitetnoj travulj8ni
Ako je kvalitetna, onda nije travuljina.