Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kad se vidi ko su profesori na Akademiji pametnom dosta
Bjezi sine koliko god te noge nose odavde. Bježžžžžžžž
Baš tako...35 godina mi je i mislio sam da griješe oni koji tako govore, ali istina, BJEŽIIIII
Smeche, smeche, otrov, smeçe....
Sretno, Gogi! Don't do anything I wouldn't do! ;)
Mali,sad si dužan da prohslaviš što su te naši hodbili i to uz hvatromet.Nahruči u Mirnovec minimum 250 eura vatrometa i hožeži. Sretno u životu!
Što sa smećem u ruci?
Nelogično da banujete čovjeka što nas podsjeća da je to i jeste smeće, umjesto da reklamirate štetnost pušenja na vašem portalu.
Sreća pa su te u Sarajevu odbili. Kakva je naša kinematografija, najveći uspjeh bi ti bio da glumiš nekog lutka na pozorišnoj sceni. Svaka čast, želim ti uspjeh.
Ma i bolje da nije na ovom jadu od fakulteta studirao. Sta ima poslije toga, da glumi u LZN?
mozda nisi sada primljen, al zato kad pocnu hvalospjevi o tebi kao glumcu kroz nekoliko godina primat ce te kao svog i jedni i drugi i treci.
HAH A prejako pa ovim nasim kretenima kad bi Tom Hanks doso on bi rekli da nije dovoljno dobar , bandit do bandita
Kada aBd uspije i zavrsi nasi sup... i ce se hvaliti :on je nas to je onaj nas mali, uvijek smo znali.... vjerovali i slicna sta... a
Pa ključ teksta je da je u Sarajevu džabe (i za Gorana i za poreske obveznike (ako ih ima) u HNK, njegovo školovanje snosili bi obveznici Kantona Sarajevo što znači da je morao biti baš dobar), a u New Yorku nekih 50 hiljada/godina je samo školovanje. O troškovima života neću da govorim. Živi bili pa vidjeli, ali sumnjam da ćemo više čuti za Gorana Popovića.
@Meho1973 mislim da cemo prije cut za njega vec za tebe ;)
Dalila Avdić je 2010. godine, nakon završene gimnazije, donijela svjedodžbu prepunu petica na Elektrotehnički fakultet u Sarajevo, ali to nije bilo dovoljno. Spisak primljenih studenata, nije sadržavao njeno ime. Razočarana djevojka iz malog Gradačca, vjerojatno nije ni slutila da će joj ovakve okolnosti donijeti nešto puno veće.jer je onda u Engleskoj stigla do doktorata.Pametnom dovoljno...
@neodoljiviNeno Ostvarila je 13 poena na prijemnom ispitu od mogućih 40, a 20 je bio uslov za upis. Sa urađenim prijemnim bi upala na trošak kantona. Te godine je bilo mjesta i na drugom upisnom roku.
pa kvota ispucana...primljeno dovoljno hrvata i nije čojk mogao
Glupost. Mali broj kandidata prođe iz prvog pokušaja na Akademiju. Pitajte Branka Đurića, a Žan Merlota ne možete. Ogromna konkurencija, a upisuje 6-12 kandidata. Nema profesora koji i bez štela i uticaja sa strane može na prvu prepoznati koje talenat. Svakako je talenat 10%, a ostalo trud i rad.
Nafakali je sto ga odbise. Gubitak mu bio puni dobitak!!!
Previse je glumaca a premalo filmova i pozorisnih predstava. Pa se tu jos moras borit sa jednim sijamijom i zacepljivati njegove diletantske nedostatke.