Komentari (559)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva su ovo imena, ko iz crtanog
mozda je akin ker??? mrsko mi citat. pozz
šaqir ALMA RAS? pozz
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
čim vidiš ova Pokemon imena znaš da ih je Bošnjo dao, ubiše nas kompleksi, hebote kad sam bio u Beogradu, u opticaju je nekoliko imena, i to Jelena, Dejan, Miloš, Mitar, Aleksandar, Stefan, da odmah znaš da su Srbi, i cijenim to više nego ove naše debile što daju imena djeci po Pokemonima
@paul Jelena, Tvrtko, Tomislav...itd su također izvorna bosanska imena a ne turska...
@ser_oliver ima još nekoliko imena ali se ne mogu sad sjetiti, uglavnom vrte se stalno jedna te ista imena, a kod nas Tarzan, Esmeralda, Džeraldina, Anakin, Pikaču, pi.ka materina, to samo Bošnjo može da bi ispao kao svjetski, a ustvari ispadne kreten, smijaće se djetetu, ali ne razmišlja to glavom, prava malograđanština, nema ništa gore nego kad se primitivac na silu pokušava napraviti "svjetskim"
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
To je jedna kuravela austrugarska
Pored danasnjih tehnika farbanja, stvarno je strasno vidjeti kosu zutu kao sunce, grozno. Gospodji bi savjetovala da nadje dobrog frizera, kao i da proradi na sminkanju. Ne znam sta mi je gore. Kombinacija ove kose i sminke cini da izgleda bar 10 god. starije nego sto je.
@Jupii To je baš lijepo od tebe, vjerujem da ti blistaš od ljepote :*
Ni pasce zuto ne valja a kamo li ova rodica Zeljke Cvijanovic :)))
ti si zeljka cvijanovic
270 komentara? Vise nego na clanku o pljacki drzave sa otpremninama od 48000 KM-čića. E fakat smo mahalasi, i zasluzujemo jos gore stanje.
Breaking news!!
Mlada?
Pa da idje novinar napisa ko je Danko i koji Danko??!
ko je taj sta je taj da prostis :)))
Fino se drži. Ima lijepu liniju samo joj treba novi nos 😀
ima li nešto da neće srati po tome, želim nam svima da nas unište
Treba ukinut komentare.
Mona,Livia,Akin......,al' Muratovic 😂😂😂😂😂 Eke nana....
Dati intervju za klix je postalo cisti mazohizam
@+WeissesFleisch+ a komentarisati sadizam
Stvarno kod ovih generacija odavno kompas pokazuje greske.
Danko "jao" Delibasic 😂
Danko "jao" Delibasic 😂
Nedavno sam na jednom Norveskom forumu napravio anketu. Postavio sam ovo pitanje; Cega se najvise bojite: - Side - Raka - Islama Sta mislite sta su najvise puta zaokruzili? :)
Ja mislim da uopće nisu opterećeni sa tim glupostima ko mi ovdje.