Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sam je izjavio da ni fatihu nije znao. Zaista ne vidim da je za harema dzamije.
Upisase ga u IVZ posmrtno i pripasase mu clanstvo tamo gdje po nacinu zivota i onome sto je dozivljavao ne pripada. Usput naravno i u povezane stranke, a znamo koje su. Aleja velikana u Barama je bilo mjesto, ali eto imamo ljude koji odlucuju o pitanjima zivota i smrti.
Ljudi su ga voljeli, a za sve drugo ima Allah, dž.š, kome se daje dževap
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
rahmet mu dusi
Ako je izjavio da je ateista i ako je umro na tome onda takvom covjeku je haram klanjati dzenazu. Ovo bi reis i IZ trebali znati iako su novotarii.
Šta znači velikan? Po čemu je veći od bilo kojeg drugog čovjeka?
Nije umro velikan,velikani ne umiru. 💚
Vidim po konentarima da hoce od covjeka koji je rekao da je ateista da naprave vjernika, neide, izjavio je sto je osjecao i tacka, islamska zajednica zna bas dobro zabrljati, iako mu ime u prevodu znaci Allahov rob on to nije bio, i narvno svako ko je procitao imalo literature o zagrobnom zivotu zna kako je sad sidranu, patnja teska i duga vjecna
IVZ, reise hocemo li vam halaliti!?
Kazu vjero širioci " pred bogom smo svi isti "LAŽETE,kao i sve ostalo, a evo i dokaza. Sve vjere su zasnovane na lažima.
E sada pocinje vjecni zivot
Ovom Ganicu se ne isplati ici kuci sa mezarja.
Nek mu se Allah azze ve dzelle smiluje i oprosti grijehe. Zaista smo mi Allahovi i Njemu se vracamo.
IVZ iz naopakog u naopako svaki put.... zenjenje profiterske cerke proplaog politickog sina i k tomu jos navlacenje Erdoanovog blesimeta..... nidje veze...... sad evo ukopavanje po svim mogucim taibjatima coeka koji je imo sa islamom ni "i"
Po ovim komentarima vidio sam da nama da je Ramazan 12 mjeseci mi opet isti ništa boljih samo još gori 🤓
Zamisli ateistu koji je priznao da je to ukopas u krug dzamije o daj 9.0 po richteru jedno 5 min
Koji ateista izrazi želju da ga se ukopa u harem džamije? Želja mu je ispunjena kao bosanskom patrioti, a nije naše da uzimamo ulogu Boga na Danu vjere. I Nijaz Duraković je u haremu Alipašine džamije. Nečim su zadužili nas Bošnjake da se pobrinemo o njima poslije preseljenja na onaj svijet.
Našli mu jedno mjesto u ćošku
Nije važno je li čovjek vjernik, ateist, agnostik ili šta već, ja nakon svega samo mogu reći: Elhamdulillah! Abdulah Sidran
El FATIHA Ne znam zašto je klix uopšte dozvolio komentare na ovaj clanak.
Vole da se kenja po svemu što je Bosansko.Pogotovo kad su naši velikani u pitanju.