Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super korisna stvar
Ne znam zaato Amerikanci ovo ne organizuju u Americi da malo zblize W.A.S.P. i Meksikance.
kako je fino kad nema bula i mektebaša na fotki.
Mlađe generacije ne gledaju ko je ko, ima pokoja iznimka, komad budale, ali za desetak godina fasisticke i nacionalisticke stranke ce se izjesti od muke jer nece imati kome kosti bacati.
Pitam se šta bi o ovome rekli mladi Dubrava i Vukovija koji su išli sa mnom u srednju u Tuzli. Kačketi na obrijanim glavama, mjesec i zvijezda oko vrata, šake ko lopate, rado potežu hladno oružje a nerado i vatreno, pijani dođu u prvu smjenu u školi(nemam pojma kako je to moguće). Šta bi oni rekli po ovom pitanju?