Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta vi znate sta je umjetnost?? Kaze nabacane stolice mu umjetnost, pa kako da nije umjetnost. Samo promisli glavom. Nabacane stolice mogu da predstavljaju rusvaj u svijetu, budale koje sjede na njima dok se prilagodjavaju drugim istokradljivcima oko sebe itd..Jebem vas blentave i zatupljene.
...umjetnost je nalkanu počela sa https://www.youtube.com/watch?v=DCj540ToXko&nohtml5=False ...i završila sa https://www.youtube.com/watch?v=iTYwhD09IU4&nohtml5=False ...elem, Đaba krečite i "upinjete"...
@metuzalem ...kafana, pjesma, alkohol i dert. izvor i delta balkanske duše. ono između je kad smo "pametni". pa sami sebe syebemo.
@metuzalem ...što bi rekli mudraci "svoj si samo onda kad nisi svoj". ostalo je tzv. bonton. ono kad smo naki kaki bi "trebali bit". jer je to "pristojno". školjka bez bisera. uživaj u nabavci i degustiranju :)
Posjetite nas i ucestvujte http://cudnisvijet.blogspot.ba/
puna podrška naravno. jedino baš ne kontam ovo djelo sa stolicama ali eto