Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemanja Kusturica sin Muratov.
Mile mi više paše za otvaranje spomenika Stihl motorki
Kad mrzioc svega Bošnjačkog, muslimanskog podigne skulpturu Meši što je skracenica od imena Mehmed a Mehmed turska skraćenica od Muhameda, piscu koja je svoja najslavnija dijela pocinjao Kur'anskim ajetima i dovama...
Eh Emire crni u fino si se drustvo ubacio. Saberi se covjece, zivot je kratak, izvini se od srca, ljudi su sposobni oprostiti iznenadio bi se...
Ne serendaj! Izdajnicima nema oprosta!
Nastavljaju sa svojatanjem! Znaju oni da se Andric, zapravo, preziva Arnautovic/sin travnickog bega/. Kusta vise ne snima nego aplaudira Laktasenku, diplomiranom mesaru! To mu je glavno zanimanje.Jadan Selimovic, sta doceka!Preveden u cijelom svijetu.
http://www.prometej.ba/clanak/mesa-selimovic/mesa-selimovic-o-vlasti-675
još jedan srbin na baterije. Koji je izmislio ctavu lozu da dokaze da je serbin i da se dodvori tadasnjoj vlasti
Meša je bio bošnjački genije, i kao takav bio je žrtva specijalne operacije velikosrpske tajne službe: otjerali su ga iz Bosne, oženili Srpkinjom, naturali srpsku nacionalnost... Trebalo je da Bošnjacima bude uzor kako da se "vrate" srpstvu... Tako su uradili i s Kusturicom.. Al' njega im alalimo!@&%
E moji Srbi. A gdje su vam vasi velikani kulture. Sta je sa Brankom Copicem, Desankom Maksimovic, Borisav Stankovic i td, ZAR BAS SVE, SVE MORATE UKRASTI. i KO KRADE? Konvertit Hrvat Dodig i konvertit Rom Nemanja sa Gorice. Zasto? Da bi vas varali i pravili budalama!
Branko Ćopić je bio Bosanac u svom bicu. Pojma nemas!
Ovi sto pisaju po svemu sto je Bosansko-Hercegovacko ne treba da prave statue nikome a pogotovo ne bosancima i hercegovcima. Imate svoga djenerala Drazu i kralja Petra i kralja Vucica pa pravite im statue, Mese se okanite stoko jedna.
Meša se izjašnjavao Srbin,kao i Kusta
Da im Meša ustane...
Jbo terma koji seljaci i primitivci danas koriste umjetnike sa druge strane imamo ove ujkane koji unistavaju partizanskk groblje i n heroje nazivaju fasistima dok istovremeno velicaju pavelica i slave uzp zlocince. Kako samo bolesno drustvo u pm
U kojem li dijelu kamenog doba zive ova dvojica??
Mesa postao srbin jer nije htio biti neopredeljen zbog ovakvih isti sovininsta.
Napokon jednom muslimanu da se pokloni krmad.
samo jedno pitanje. koliko pravoslavaca se može poistovjetiti sa onim što je on pisao, uglavnom u životu muslimana. koliko može shvatiti derviš i smrt, jer ne ide ista priča ubijati te iste ljude ali i slaviti. ko bude shvatio dervis i smrt u suštini je veči musliman od pola arapa.
ja mislim da taj osječaj i opis duha islama pravoslavci ne mogu imati i osjetiti, jer oni koju su osjetili su ostali muslimani vijekovima. a to pričaš o meši, pa onda spominješ sda. njegovi pisanje je bilo daleko prije sda, a ako te već zanima izmišljena nacija i jezik, pronađi pismo zmaja od bosne knezu milošu oko 1830 pa pročitaj šta ima tamo, pročitaj načrtanije ilije garašanina i sve će ti biti jasno.