Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legendo nasa ti si svojim fotografijama oteo od zaborava herojske dane naseg Sarajeva -grada mucenika, grada heroja, grada pobjednika ! HVALA TI !
22 godine poslije. U BiH ljudi idalje pricaju o ratu. Zapravo umjetnost ne postoji, sve je vec vidjeno, ofarbano, prefarbano, reciklirano i predstavljeno kao novo. U drugim vijestima - Kina je prije nekoliko mjeseci priblizila covjecanstvo hladnoj fuziji. U Australiji dronovi pocinju dostavljati pakete, u Saudijskoj Arabiji Elon Musk testira Hyperloop kao narednu stepenicu putne industrije. E Bosno moja..
@blekmiror U pravu si, ali zaboravit se ne smije i ne treba! Svake godine treba obiljeziti sjecanje kroz sta smo prosli za buduce generacije.