Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strašni..svaka ti čast!!! Da se izdigneš iznad svega i da pokloniš Sarajevu i Bosni više nego što su te zadužili to je zaista posebno..živio ti nama!!!
Veliki čovjek, fotograf, humanista. Patriota koji je za Sarajevo učinio više od svih aktuelnih političara. I pored svega što je doživeo i preživimo na ličnom planu, Strašni se nije promijenio i od lične tragedije nije pravio kolektivnu dramu. Kao neki. Nema generalizovanja. Postoje dobri i loši ljudi, pismeni i nepismeni, obrazovani i neobrazovani, kulturni i nekulturni. Rasnu, religijsku, vjerski sve ine lične stvari treba da služe isključivo za kućnu upotrebu.
Senad svima "ti", a oni njemu "vi".
Mile koji je zadivio Pariz se treba pravdati sto se vratio u svoj rodni grad u kojem je prije 90 tih imao sve.
Strašni i Sarajevo ♥️
Veliki i dobri Strašni. Hroničar jednog vremena i ljudskosti.
Gospodin
Pozitivne vijesti iz kulture vracaju Sarajevo u period procvata u doba olimpijade.