Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novalic je iz Gradačca ...hehe sto nebi obnovili neku drugu tvrdjavu
dize Husein raju protiv turaka njih 50 hiljada mahom muslimana protiv turskih nameta i zuluma,ali katolici i pravoslavci podbacise,nesto him haman knoji nisu bili potkovani,pa potuce Husein rahmetli tursku vojsku i to na kosovu polju,potuce ih gdje Lazar nije mogao,a Srbi ostadose kod kuca,pa rekoh mozda su cekali da Husein protjera turke pa da onda napadnu Huseina! hm i danas su nista drugo nego izdajice!
Cus budale Srbi i hrvati stooljecima protv turaka A ovaj jedan od rijetkih muslimana i veci od ostalih
Svaka cast
Naši kapetani su historijske ličnosti. Husein protiv okupacije a Kulin protiv mitomana guslarskih... Ivan kneže Semberiji glava, On Kulinu često odlažaše, Pod čadore prinos donošaše, Ne bi l' njemu Srblji mirni bili; I teško se kneže dodvorio, Za svašta se umolit' mogaše.
Zaboravih da nisu mogli ni gusli izmisliti (instrument sa jednom dlakom iz pr..kna) nego su i to jamili od Bosanaca..
Nek ti je rahmet i hvala Kapetane!
Super👍 Samo regulisati onaj restoran-ascinicu.Ipak je Kula-Muzej
treba skupiti 7 zmajevih kugli i probuditi zmaja od bosne. pa da pokida glave svim neprijateljima Bosne i Hercegovine, domaćim i stranim