Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovoj zemlji sve moze propast osim vlasti!!!!
Samo objekti bez alkohola mogu proc' u Sarajevu jer 80% objekata vise ne sluzi alkohol...jednostavno su se vremena promijenila
@18NevesinjskaPuska75 puu kako laze, mater po mene u grad dolazi s civarama
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa stvarno dokel vise da se na ovaj nacin pokusava reketirati drzava, pa ko ste vi da bi uzimali budzetska sredstva radi licne koristi...da li ja mogu doci u BG i uzeti sredstva iz budzeta da pokrijem svoje gubitke radi lose procjene investicione vrijednosti ?
Smijesno. Napravis kafanu i ocekujes da ce te drzava sponzorisat! Ovo ima samo kod nas...
i nek su vas zatvorili nabijem vas, lafo disco night ulaz 5KM doceka te nakav pesko na vratima i vec mi nije bilo do derneka udzem unutra stolovi i stolice krs, ne radi im grijanje kako treba hladno, kasnije vidim nekog debilnog dj-a doveli kaze 20KM ulaz e nabijem vas bas nesposobnjakovici jedni :D
Ja bih tu jednu mijadžu sagradio kakav crni mikser haus
Podrška krovnih institucija? HaHaHa :)
Kultura u Sarajevu i te kako zivi, zivjela je je i zivjeti ce, ali kultura iz Beograda nam ne treba, ostavite je sebi. Jos manje nam treba "zblizavanje" Sarajeva i Beograda.
Da je dzamija house za to bi se moralo iz budzeta izdvajati
Eto kakve gluposti pricate. Iz budzeta vi bi da se za kafice vade pare. Inace ni za jednu dzamiju u BiH nisu koristene pare iz budzeta nego od donacija vjernika. Bitno je da vam dzamije smetaju
I treba vas zatvoriti, sve hohstapleri i klošari. U znak protesta napustite BiH, biće svima ljepše.
Mikser House: Bez institucionalne podrške nismo mogli dalje Ma da, oprali pare i sada malo lazne medijske propagande i placa da se pranje prikrije . hehe
I meni bi dobro došlo malo institucionalnog guranja ili ću se zatvoriti... u sebe.
Ima li neko da me pogura, ... institucionalno, pa sa kolko god, ha?
Kakva folkoteka ce tu da osvane, ma ima da gori! Fooy!!!
Osvanuce sta raja bude htjela. Pokazace se sta nam je presjek populacije.....
Daj paraaa
Kakva institucionalna podrska, cuj institucionalna podrska za privatni objekat komercijalne namjene. Problem je u tome sto je Sarajevo selendra u kojoj nema dovoljno kriticne mase, odnosno publike zainteresovane za sadrzaje koje ovaj objekat nudi i kraj price.
@nikic01 realno kad u Beogradu nije bilo dovoljno raje za ovoliki prostor budale su što su mislili da će u Sarajevu biti.
@nikic01 Đikane, k' nozi.
Cuj za tri mjeseca neko konto da ce projekat iz kulture postati ekonomski samodrziv. Tako, lijepo reci da ste ocekivali pare od drzave. Sarajevo jeste kulturni centar regiona, ali institucije kulture godinama nigdje na svijetu ne postaju ekonomski isplative, pa tako ni u Sarajevu.