Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
''Nikoga i ništa nemojte moliti. Nikada i ništa, i posebice ne one koji su jači od vas. Sami će ponuditi i sami će sve dati.'' Majstor i Margarita ...prejaka knjiga. Ostala mi je upamcena jos od gimnazijskih dana. Kakav Harry Potter, Gospodar Prstenova i ostale vrangulije...djeco, ako hocete procitat dobru knjigu, pravac u biblioteku i gospodina Bulgakova iscitati.
Sto li se srbi ne ugledaju na svoju "braču" ruse, pa ne postavljaju spomenike svojim poznatim ličnostima, nego se prihvatili zločinaca i ubica i ponose se debilima iz svog naroda....
Majstor sa svojom Margaritom