Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Barem je clanak o ovakovom covjeku zasluzio da bude lektorisan!!!
Doista je bio intelektualna gromada!!
Ima grijeska u ovom tekstu. U stvarnosti, Midhat Begic nije dobio francuski Nacionalni orden za zasluge. Taj orden je dobila njegova zena, Mauricette Sullerot.
Pa dobro de-bi-li, do kada se moze pogledati izlozba, do kojeg datuma i koliko sati??? Zasto ne radite svoj posao kao sto bi trebali? To ocigledno nije bitno.
Sta je nema kometara \"Sto bih ja mazno ovu Đanu\"
U Koraju,malo mjesto Lopare kod Tuzle!!! E i vi stvarno ne znate sta pisete,a usput Koraj je VELIKO mjesto,jer je dao vise intelektualaca nego bilo koje drugo vece mjesto,a vi ga stavljate pod Lopare,SELENDRU,da ne bi Cvjetina Mijatovica bio bi neka vuko..bina! Malo,bar malo intelektuolne obrazovanosti dok se pise.Ne mora biti perfektna,jer smo selo od drzave i ljudi koji nas vode,al\' eto,bar malo truda!!!
Jel ovo mali od Dzilde Begica rhmt...?
Popravili su levati. Pisalo je 1957.
Za \"svasta\": nije rođen 1957, nego 1911, a 1957 pokreće književni časopios \"Izraz\".
Rodjen 1957. a 100 godina od rodjena.