Objavljena imena gostiju
0
Mickey Rourke glavna zvijezda 15. SFF-a
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta reci za festival na kojem je Miki Rurk glavna zvijezda? Ne znam stvarno, osim da kazem sljedece: SFF nikad nije bio losiji ! Od najveceg regionalnog festivala, pa i sire, do manifestacije koja po \"zvucnim\" imenima bas onako kaska za vodecim evropskim festivalima...A i izbor filmova je mogao biti bolji... A svi ce na kraju festivala (menadment SFF-a) zahvaljivati jedni drugima na podrsci i pretvarati se, malo je reci, kako su dostigli svjetske okvire... Sad bi neki rekli kako ne podrzavam \"progresivne\" dogadjaje, odnosno tzv. event (rijec koju ne podnosim), a ja samo kazem da SFF nema vise status festivala kakav je imao... Zameo ih vjetar...
Jeli Ceric odobrio njegov dolazak? Ako nije zovnucemo Hadzihafizbegovica bice jeftinije.
legenda
za vas i jeste svinjogojstvo i eventulano da izagravate junake ili ratnike na zenam,starcima i djeci
Nasta je i on spao da mu PIPO 4ever estita sto je dosao u Bosnu..
Regarding his views on President George W. Bush and the September 11 attacks, Rourke stated in an interview, \"President Bush was in the wrong place at the wrong time, I don\'t know how anyone could have handled this situation.\" He went on to say, \"I don\'t give a fuck who\'s in office, Bush or whoever; there is no simple solution to this problem . . . I\'m not one of those who blames Bush for everything. This shit between Christians and Muslims goes back to the Crusades, doesn\'t it?
Mickey Rourke u Sarajevu glavna zvijezda, a ovdje u americi najveci klosar...
Miki, pasha, imas pice od mene. Samo javNi djesi da ti kakih treba dovucem.
Vidim rejs se već pravovremeno oglasio. Pravi trenutak i odlična akcija ovo sa fesom. Predlažem da Srđan Vuletić snimi 2. dio filma Teško je biti fin sa rejsom u glavnoj ulozi, kako bi taj film otvorio sljedeći film festival u auli Morića hana. (after u Svrzinoj kući)
Barfly dolazi u Sarajeve heheheheh
trebali su batu zivojinovica doves ili dodika
svima kojima lafo rourke nije faca mogu samo reci da poenta nije da li je bogat ili da li je dotakao dno, upravo je zato jos veca faca jer se vratio na velika vrata i sigurno je jedan od najvecih i kultnih glumaca na svijetu. pridruzujem se cestitkama festivalu, svaka cast!
Ihaaaaa ! SUper vjest !
Miki ti je sve pare sto je zaradio potrosio.Unistio je svoje lice dok je bio u tripu da je bokser.Cak je radio u supermarketu da sastavi kraj sa krajem.Tek mu je Stalone iz samilosti ponudio ulogu u nekom filmicu.IOn zivi na staroj slavi.
ma ja, nominiran za oskara ove godine, dobio globus ove godine, bzze, pere auta, jooooj bolesni lijecite se, SFF BRAVO!!!!!!!!!!!