Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
volontiram milfovicama
Joj stoke od naroda, cuj volonteri, trazite pare za ono sto radite, zato i jesmo zadnja rupa na planeti, zbog ovakvih idiota.
Nečiji trud i izdvojeno vrijeme se treba nagraditi, posebno kada je riječ o ovim društveno korisnim aktivnostima. Na što sve pare idu u ovoj državi... Da bogdo više idu na ovakve stvari i u ruke korisne omladine.
svaka čast ovoj djeci, još kad bi imali nesto i love izgradili bi novu nekropolu!!!!!!
Naravno tu je i full neizostavna oprema - bijele starke
Svaka cast! super da ste pokazali nasim urbanistima "retardiranim" da ima jos zelenila koje nije izgradjeno...da veoma brzo mogu odobriti stambeno poslovni objekat na toj lokaciji... Stambeno-poslovni objekat "Nekropola" stanovi vec od 135KM+PDV.. useljivo April 2016
e to neš vidjet u Svrakama
bolje da su na klixu bojkotovali hrvatske proizvode...
I na mezarluku ih bojkotovati,to je obaveza, bosanski stećak je bosanski proizvod i to treba podržati,čestitam omladini na akciji očuvanja baštine najljepše nam domovine BiH