Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komentar tipa koji je Kiki pokazuje koiko je glup i povrsan, jer i prije Nase stranke su obojica pomenutih ljudi imali svoje umjetnicke karijere i biografije, a po tvojoj logici sporazum potpisuje Nasa stranka i SBiH, jer je Gojer clan SBiH. NIDJE VEZE!!!!
Gledao sam MESS ove godine koji vise proizvede i pokaze predstava nego dramski program Narodnog pozorista za godinu dana, tako da je ovo klasicno slepanje nesposobnog Gojera uz ugledan festival MESS.
Potpuno je logicno i vrijedno hvale da se dvije vazne institucije udruzuju u proizvodnji programa na ovoj nestasici para. Tim prije sto MESS nema svoju salu i prinudjen je igrati svoje predstave u Narodnom pozoristu. Tako da ove budale koje sve na forumima komentarisu negativno, trebaju nesto znati o kulturi, pa i politici.
Opet politika. Mustafic iz Nase stranke gura Kojovica iz Nase stranke. Samo u BiH su takve stvari dozvoljeno. Sto je najdegutantnije - ONI TO RADE BESRAMNO I JAVNO I SA NAŠIM NOVCEM!!!
Ja tebi - ti meni. i tako vec sto godina. Zivjelo Sarajevo!!!!
Narodno pozorište - Banda nesposobnih tupadžija koje će prve na kolac kad se digne kuka i motika.