Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokusaj emancipovanog papka, uhljebljenik SDA cija je umjetnost "baci boju pa nesto ce ispast", zaista zasluzuje sve pohvale. Vjecni direktor Umjetnicke skole koju sam i sam pohadjao i nikad mi njegova papanska cehra nije izasla iz glave. Na zalost djece koja pohadjaju tu skolu i na zalost drzavljana ove zemlje, ovakog dok nas zovu "umjetnik" iako mu papak vise pristaje uz licnost.
doživotni direktor škole primijenjenih umjetnosti koji svoj položaj koristi za ličnu promociju... čak i na zvaničnom sajtu škole stoji naziv njegovog ličnog sajta!? svojim direktorisanjem upropasti generacije mladih i ko zna koliko će još dok ga viša sila ne smijeni... sramota, a srednja škola ima dužu tradiciju od akademije jadna djeca