Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I uopste nije uredu da 100x ponavlja jednu te istu rijec, u ovom slucaju sintagmu \"filovanje tikvica\"- to ce vam reci svaki profesor bosanskoga jezika! Djevojka samo spominje tikvice, cipele i sjeca se momka kojeg je ostavila \"sjebanog\" i to je citava radnja price...mislim wtf???Kakvu vrijednost ovo ima!
http://blob.blogger.ba/arhiva/2006/06/22/295975 Ovdje mozete procitati pricu po kojoj knjiga nosi naslov!Licno mi se ne svidja, vulgarne rijeci koristi, a ipak je samo jedan Dzamonja bio! Ne poznajem je licno, ne zanima me kakva je kao osoba,ali mi se njen stil pisanja ne dopada! Svaka joj cast kad je ona odnijela prvu nagradu izmedju 618 pisaca!
P*opusite ga Tasimu svi
dotična zaista nije dobre glave, dobro je neko ovdje i rekao, a i proza joj je bez veze, pročitala sam pola ove knjige i nisam više mogla, povraćalo mi se... najsmješnije je što cura/žena misli da je pobrala svu pamet svijeta... danas svako može izdati knjigu, napiši bilo kakvu bljuvotinu i naći će se budala da je izda...
prince to ti fakat nije trebalo jer je prilicno nisko i bezobrazno....melina je knjigu napisala i ovdje se prica o njenoj knjizi a to mahalanje ostavi za sebe...smatram da su joj price veoma kvalitetne a privatni zivot je samo njen
Ovo iznad su vulgarne verzije onog starog dobrog kad je Andrić prolazio pored Parkuše pa mu viknuli \"Pisac, napišel se šta\". Naravno, ne treba ni govoriti kako je književno Andrić i Kamerićka neuporedivo (zasad), ali su potpuno isti karakteri s druge strane priče, čak i primitivniji, da ne kažem papanskiji. Samo naprijed Melina, želim ti još puno priča/knjiga...!
ovaj prince more biti bivshi lik pa kenja kvake,uzmi prijatelju pa napisi knjigu da te vidimo
Tako dobar pisac,a tako los covjek. nikad mi to neci biti jasno...
Dakle Prince, koliko ja vidim , ona svima dala, osim tebi, pa ti sad muka. Idi, malo se opusti. Ovdje se radi o novoj knjizi, a ne o tvojim vizijama odredjene osobe...
....ja jes\' ona ljubica kurava,...
.ebo je dodik u po ribe
Jesam uduvan, ja konto zenska predstavlja knjigu.... o cemu se ovde radi, neam snage da procitam, al sise nigdje.... a tamo ona ruskinja ( Mel Gibsonova) jeeeeeeeebboooooo teeeeee jes dobra ocam , pa coooecceeee ona bi peeedeeerima raszurila brakove !
Ma djaba knjiga dok barem sise ne vidim !
Melina je totalni kreten od osobe i to je tako. Već sam napisao da je knjiga možda dobra, i da ona možda zna i pisati, ali džaba joj to sve kad nije normalna i kad joj cijeli svijet ne valja. Umobolnica, budala, kreten, idiot... eto to je ona, a nek\' priča ko šta hoće. Ja ću čitati knjige M. Jergovića, A. Nikolaidisa, O. Pamuka i drugih priznatih autora, a njenu sigurno neću, makar me puškom neko tjerao.
I ja poznajem Melinu i ne cijenim je pretjerano kao osobu, ali sa druge strane jedva čekam da je upoznam kao pisca i pročitam joj knjigu. Dakle, sasvim je irelevantno kakva je ona i kakva ste iskustva imali sa njom, fer bi bilo da joj date šansu kao piscu a suzdržite se zluradih komentara koji više govore o vama nego o njoj...