Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tanko, tanko, sve ovo
Jako lijepa umjetnička djela,ispoljavaju lijepe detalje,bude razmišljanje i radoznalost ,ovakva djela imaju dublji smisao, možda je trebalo malo bolje da ih objasni ljudima koji ih gledaju. Na žalost zbog ne razumijevanja umjetnika imamo odliv mozgova ,kvalitetni i talentovani umjetnici se sele iz naše države jer ovdje nemaju osnovne uslove za rad kao ni razumijevanje društva u kojem žive.
Ono, kad bi volio da budes malo Berber, malo Picasso. Meni se ovo ne dopada.
Govor ptica ( Mantik-ut-Tair) djelo klasične perzijske književnosti o pticama koje žele vidjeti mitsku pticu Si-Murga cara svih ptica.Autor Feridudin Attar. PS : Ako ne valja izložba knjiga je super ☺