Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO TO TAMO PUCA?ODAKLE SAD OVO PITANJCE,ODGOVOR ZNA PEDJA KOJOVIĆ,ALI NA ONO DRUGO.KO TO TAMO PEVA?
jadno je to kada se znoje dlanovi.šta bi d/ini da se svakoj podlozi prilijepi.pametuje i šara ko da su svi obnevidjeli.
DEPO KRITIKA/MESS No5: Jalovi spoj snažne teme i mlakog teksta Peđe Kojovića Četvrtak | 21.10.2010. Ni autor teksta Peđa Kojović, ni reditelj Gorčin Stojanović ne ponudiše u predstavi \"Sarajevska pozorišna tragedija\" ništa više od stereotipnog pitanja \"ko je počeo rat\" ili konstatacije \"kako nam je lijepo bilo u zajedničkoj državi\"... Kritika DEPO PORTALA! http://depo.ba/scena/nismo-zaboravili-samo-se-ne-sjecamo-vise
Nije za medjede pozorista,za njih je Pionirska dolina da se gledaju sa svojim saplemenicima.Uzalud svijet zeli da kultivira tu sumsku divljac. Ono posjetilaca u pozoristu sto sam vidio ne pripadaju Bosnjackom soju.,to su gradjani iz bivseg Sarajeva koji nisu imali sansu da se odsele u kulturne gradove svijeta-bas mi ih je zao !
upravo tako
Pa možda lizači bjelosvjetskih guzica pod skupnim nazivom FGR ne znaju ko je počeo rat, ali mi građani i ostatak svijeta to vrlo dobro znamo. A pogotovo nam ne treba jedan smrdo kakav je strani plaćenik Kojović da nam objašnjava ko je ko i šta je šta.