Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pokusaj mozga da se izbori sa kompleksnoscu... mozda je ovaj, mozda je neki drugi nacin, mozda su svi zajedno, bitno je pokusavati.
Haiku? ajd napisi muziku za "Glamocko gluho kolo" ako si frajer
dragi dragoj hita,digla mu se kosa.......sto si blize,vise mi se spava....Javi se kad izdas cd da te malo preslusam,cim sam te vidio svatio sam da imas potencijala za haiku👊
Skarta mix,ovaj bh.klix.
kaska plitka čorba ritka što više gledaš manje vidiš
" odrekneš intelektualisanja i da svoj rječnik i misao svedeš na suštinu značenja" misliš kao " moj me hašim kao bubanj dere"? mogao se neko udostojiti da barem od prepiše negdje šta je to " haiku poezija". mislim da je to u stilu gore citiranih stihova.
evo jedan stih I od mene Stih ,tih to stih? pih! ih !
staj sad haiku pjesma? ja znam za turbo- folk, seljačku, narodnu, i onu 200 na sat.
uu jebote takva muzika, najbolja je ona: Iako sam star ostao sam car iako sam djed ne treba mi med, iako sam star ostao sam car iako sam djed ne treba mi med cncncncncn... Ima jos tih primjera ali sad da vas ne zamaram time, bice prilike ABD da iznesemo stihove