Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Memo na apartima
Klixe, ne prodaje ona dijela vec djela
De bolan, sta si se natovario ljudima! Mislis da je lako svaki dan copy-paste tridesetak clanaka sa drugih portala, pa ih jos prevesti preko google translate servisa, i jos uz to paziti na pravopis i gramatiku!? Pa nije Kiks NYT.
stari most je nacrtala zdepasto a njega krasi gracilnost...
Ono lijep hobi nema šta, svaka čast što guzicu ne slikaš u wc-u. Radovi su super po meni, jer ja kako crtam to je bara bara sa djecom iz obdaništa. Al kad se udaš, ako već nisi udata... bolje bi ti bilo da mužu znaš šta skuhat, jer se crteži ne jedu.
A oni koji misle da griješim evo jedan primjer... https://scontent.fsjj1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/20525754_2197705853891520_4356028194588243799_n.jpg?oh=4a6e48cba57c59e090bac40cab0d1f69&oe=5A310C85 E ovo već plaća svaki ručak :)
@VooDoo Jesam glupa? Buraz ja sam muško, nemoj se ti pravit pametan. Ne kontaš poentu neadertalac, umjetnost u Bosni je sviranje qrcu,
Ocarava.
Evo vidite kako mozete da predstavite i osobe koje vrijedi spomenuti, s ne samo instagram radodajke. Cestitam urednice Kliksa :)
Azra cestitkeeeee :)
naslikaj koridu u cevljanovicima i obogati se
Jel se i ova dopinguje hahaha Sve pohvale za radove ja obozavam crtati to mi je vrlina i bavim se i radovi su vrhunski
Lijepo, ali nista posebno.
ti bi bolje ?
@ynwa1 Mozda, ne crta kaze ljude. 😄
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovo nesto izmedju Matissea, Picassoa, i Generalica. Djevojka ocito ima talent, tj. sigurnu ruku i bistro oko, ali je jos ocitije da nema izgradjen stil, nema ono nesto svoje, prepoznatljivo. Nema nista gore od svastarenja. Pogotovo u slikarstvu.
Svaka cast ,lijepo nema sta
fenomenalno
Bas fino kad se udruze pamet i talent
... nasla si lijep hobi :))