Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO O CEMU, BOLESNJACKA BALIYSKA LOJAVA TERORISTICKA POTURICKA IzmetSLAMSKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI O IZMISLJENOM genocidu! POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM SE NA TABUT HALAhovog EPILEPTICNOG PEDOFILSKOG TERORISTICKOG KRMECEG KOPILETA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
pa evo Harisu ulhjupu, se bas poklopila izborna kampanja sa godisnjicom...zali boze tih nevinih ljudi koje je taj isti Siljadzic iz Sarajeva ostavio i povukao vojsku u Tuzlu, no sutra ce on pricati o zrtvama. Uzas.
pa sto se sada javljas hajro, valjalo je onda tokom i poslije rata, ha? Koliko je izbora proslo i kao tek sada si dosao tobe.
opet SDA izlozba...predizborna. Steta sto se izbori ne poklapaju sa godisnjicom Srebrenice, to bi imalo veceg efekta... SDA bi trebalo zabraniti sve u vezi Srebrenice, posto su je oni prodali Mladicu, zamijenili za grbavicu, ilidzu i vogoscu.Jeli se isplatilo?A?