Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada vidim laku nemam heftu napretka, slijedeci put stavite upozorenje!
Platit cu mu, samo da prestane sa ovim unistavanjem sevdalinke .
Muci se jadan. Stenje. Trudi se. Bolje bi mu bilo da se bavi aranzmanima, kad vec ima talenta za TO, a da pusti pjevace, da se bave pjevanjem.
jao, kuku nama, ako je ovo Hajrija!!!! GROB!
na slici je Eldin Huseinbegović, a ne Jasmin Fazlagić (koji je fotograf) Damiru svaka čast!
Saša imas li djevojku?
Ovo je sramota sta radi Damir od sevdalinki....bruka
Moj Johhny, ti da znaš šta je konstipacija ne bi jadan sjedio pokraj monitora i zanimao se Damirom i njegovim djelom na pogrdan način, već bi bio sam sobom zadovoljan, što posjeduješ znanje!
Ovaj Damir pjeva kao da se bori sa konstipacijom, baška što snob ne zna ni odakle je sevdah stigao u Bosnu, a voli da pametuje. Tipični YU Sarajlijica.
Veliki unjetnik ! Čovjek koji pomjera granice Sevdaha i umjetnosti uopšte u ovom jadnom okruženju nemoralnih, iskompleksiranih, pakosnih i neukih hamala.
Bosanac je srbizirana verzija imena Bošnjak koje je frankizirana verzija izvornog imena Bošnjanin. Al uzalud vama glupavim Jugoslovenima išta objašnjavati, samo tugovati nad svojom sudbinom da moram živjeti sa iskompleksiranim idiotima poput vas zbog kojih ginemo i ginućemo.
Kako su samo smiješni ovi sarajevski ublehaši, sve go antitalenat al ide im, po principu \'guza guzu mije\'. p.s. kreštalici Imamoviću treba dekretom zabraniti bavljenje sevdahom tj. skrnavljenje istog!
Ebo vas konj mrski koji ste vi kompleksasi. Sve vam smeta. Smetate sami sebi. Mrzite sve oko sebe zato sto ste nezadovoljni sami sa sobom. De ba kanite se mrznje vise. Misevi jedni jadni. Vi to znate pjevati... Kanite se vise tema oko kulture. Nije to za konje poput vas. Nacija smo takva da je nema gore na svijetu. Samo mrzimo a ne vidimo sebe u ogledalu. Mars stoko.
šta da očuva? Sevdalinku? Pa sevdalinka je tu, digitalizacija svake snimljene sevdalinke je davno urađena i ona neće nigdje. Ne treba nam dečko koji ne zna da pjeva ali hoće da zaradi na račun prezimena. Tek kad sam pomislio da ne može niko gore od Nedžada, pojavio se ovaj njegov međed koji pravi nakazluk od sevdalinke.
genocid vam treba šljamu komentatorski
PRICA RAJA SA SE DAMIR I OVI NJEGOVI MEDJUSOBNO ZEGAJU...
Otac mu veze nije imao sa pjevanjem, nadam se da vise ne pjeva. Kao da ga sad gledam ko nesretan slucaj sa onom bas gitarom i nesto ceprka prstima po onim zicama, uzas. Ovaj mali isto, upinje se upinje a veze sa sevdahom i pjevanjem nema ali tako je to kad se grebes na prezime. Sve u svemu jad i cemer!!!