Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predivna djevojka... kostimografija predstavlja jedan od vitalnih faktora u vizuelnoj organizaciji kompleksnog umjetničkog organizma kao što je pozorišna predstava ili domen filma. Imaš od mene pusicu.
lijepa i postena
Kada bi se kostimo kupovali u Zari gospodja bi bila odlican kostimograf
Potvrđujem profesionalizam o kome govori.
Uspješna,pametna i moram reći prelijepa gospođa ili gospođica. Ima sve ono što nema ni jedna osoba koja je mogla da negativno komentariše ovakvo nešto, nije ni čudo. Napaćene, jadne i ozlojeđene duše normalo da su Vam zavidne Lejla. Izgleda da kod nas zaista vrijedi ona stara:"Narod u Bosni će ti oprostiti sve, samo ti uspjeh neće oprostiti".
jako lijep i kreativan posao. zelim ti mnogo uspjeha u radu!
Jadna ti bas mi te zao...Evo sad cu naci 3-4 rudara koji rade trecu smjenu da ti dodju pomoci.
@DrOn387 Ti si jedna isfrustrirana osoba koja je ocito nezadovoljna svojim zivotom pa pokusavas da blatis djevojku koja je veoma uspjesna u poslu kojim se bavi, za razliku od tebe koji jedva cekas da se objavi novi clanak da bi mogao da opletes sa svojim bolesnim komentarima i to je vrhunac tvog uspjeha. Lejla samo naprijed mnogo srece i uspjeha u daljem radu i ne osvrci se na komentare ovakvih idiota.
Nisi ti radila kod privatnika. Plata 400-500 KM plafon. Radiš 6 dana sedmicno i svaka druga nedjelja ti je "radna". Imaš godišnji 7-9 dana u godini koji ne mozes dobit kad ti hoces već kad paše poslodavcu.
@RobertoCarlos I ma mozda djelimicne istine u vasem komentaru ali recite sto se vecina naparfemisana zavraca ili vraca bar na kratko u smrdljivu bosansku halu,cenifu iliti toalet.Mozda neka cudna hemija iliti kemija vas veze.
"Privatno je impulsivna i uvijek kupuje na prvu, ali rijetko kupi stvari koje neće iskoristiti. Bira udobno prije svega i nije pobornica trendova. "To i jeste bit stila, biti svoj i ne robovati slijepo trendu, prepoznati šta pristaje kojem tipu građe tijela, uzeti elemente koji su trendi i prilagoditi ih sebi", kaže Lejla." Opet neka šizofrena cepanja...
Ljubim ruke . TVOJ AMEL CURIC !