Protiv negativnog publiciteta
0
Kulturni događaj u Amsterdamu "Bosanci dolaze!"
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://srebrenica-genocide.blogspot.com/2008/06/dutch-graffiti-in-srebrenica-sickening.html
Meni je Holandija samo sinonim za najveci ondasnji konc logor Srebrenica,masakr,silovanje razdvajanje, deportovanje i konacno napisano holandskom rukom \'No Teeth…? A Mustache…? Smell like Shit…? Bosnian Girl.” Hvala!
DeeeeeeeeeeeBeeeli ,jesi krenuo sa kondicionim spremanjem,ako te vide srbi onako otrembeljenog ne gine ti neki ljubavni kolac! aj sad pa na trening! dva tri puta niz i uz trebevic!...al dnevno,sa rancem na ledjima!
\"...mladu generaciju talentovanih i kreativnih umjetnika, pisaca, muzičara i intelektualaca iz Bosne i Hercegovine, koji će predstaviti djelić svoje fascinantne zemlje...\" HA, HA, HA, HA, ......
Tu osim Zoostera i fenomenalnog filma Bore Kontica ne vidim nesto sto nas moze predstavljati. Mozda jos Nihad Hrustanbegovic koji je jedini lijep prikaz nase zemlje tamo vec godinama. Film Sevdah je hrvatski, a mali Damir i njegovo \"kricanje\" sevdaha nisu bas za prikaz nase kuture. Damir k’o Halid Jr. svira samo svakojakim nekim dijasporskim sijelima. Zooster i Damir dva totalno razlicita svijeta. Zooster momci sve sami napravili i rade muziku o sebi i svojim zivotima, dok je kod Damira sve obratno. Film \"Na putu\" zali boze, kakve fine promocije slike danasnje Bosne i podilazenja producentskim skutima da se pokaze da i u Bosni ima vehabija.Kad se doda da se u programu dvije neke shuplje diskusije o etnickom sukobu (Up to this day ethnic rivalry is generally considered to be the cause of the war ?!) i jugonostalgiji, ne vidim tu nista lijepo bas! Jos samo im fali onaj ljakse Memo samozvani slikar I slika bi bila potpuna! Aferim vala.
posaljite im Dubiozu da poderu sve zivo tamo a onda posaljite te Holanjdane u 3 lijepe
pa citajuci komentare po sa-xu, tesko mi je opovrci ono \"zaostale\" ma koliko to zelio
treba im poslati medjeda mila fergusona da vide i onu drugu stranu medalje i kulturu sluga hahhahah...doduse ,nagledali su se u den hagu
dobro je da nema meline kameric. zena ufurala da je knjizevnica i zvijezda pa se petlja u sve, me moze coek ni u toalet otic a da je ne sretne.
joj sto ne mogu kad ovi holandjani a i druge bivse kolonijalne sile stanu pametovati i pricati o imigrantima a da nije istih tih afrikanaca i azijata prvo ne bi bili to sto jesu jer su svo to bogatstvo stekli na robovskoj snazi a i danas bi im privreda propala bez jeftine radne snage, tj. tih istih imigranata.
Ovaj fasista Geert bi zabranjivao drugim ljudima da putuju a kad njemu neko zabrani (kao Engleska nedavno) onda se cudom cudi! Svakakvih majmuna imas moj burazeru!
Znaci Bosanci su zaostali jer su siromasni, pa sta su onda holandjani za Emirate i Dubai vjerovatno po bogatstvu neandertalci, trebalo bi i njima onda uvesti vize da ne putuju u zemlje koje su bogatije od njih, a barem je 50% zemaljske kugle bogatije od Holandije!
Rame uz rame Seselju ovaj Geert Wilders moze.Ultra fasista podrzan od strane bar 80 % svojih sunarodnjaka (Limburga-juzna pokrajina Nizozemske) Mrzi sve sto ima predznak islama i ukoliko nastave ovako mozda bi ubrzo mogli i vidjeti Manjace diljem Holandije.Bosnjaci welcome u europsku uniju !