Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vuk dlaku mijenja al nikada ćud!
Dok bi Srbi radije umrli nego priznali genocid nad 8,000 Bosnjaka... nase balije im daju "dan zalost" za genocidasa i minutu sutnje. Izgledao kao da smo mi Bosnjaci opet ostali bez muda. Izgleda kao da jedini ljudi koji stvarno imaju muda su te "vehabije", mozda zbog toga njih Srbi i najvise mrze jer svakako nevide neku prijetnju od tipicnog Bosnjaka koji ce za jos nekih 10 godina opet piti i jesti krmetinu sa Srbadijom. Jedino Bosnjak pljuje drugog Bosnjaka jer je "nacionalista", dok se Srbi dive tome. Jedino kod Bosnjaka postoji ta propala ideja da se treba vratiti suzivotu pa se saginje opet svom najvecem dusmanu. Kad cemo mi skontati da kod Bosnjaka nije problem nacionalizam, nego je problem sto Bosnjaci nikad nisu bili nacionalisti pa su tako postali ovca medju vukovima. Uvijek smo bili glas razuma pa su nas zatim svi lahko klali. Ovo je Balkan, ovdje ako nisi nacionalista, ti si automatska zrtva. Ako meni nevjerujete, pogledajte samo nasu povjest.
I da su mu dozvolili izložbu....ko bi to išao gledati?!
Pro-kretenu Nemoj mi se stalno kačiti na komantare, magare glupo!
Ludo luda i ti prestani da mi trpas obavijesti.
uvijek postoje rjesenja, tako i za ovu izlozbu. ramize ti imas svoje sluzbene prostorije i niko ti ne moze zabraniti da postavis fotografije, pa neka narod dolazi i gleda.. a posto su svi datumi rasprodati, podnesi zahtjev za 2016 godinu, na vrijeme...
Svi znamo da Srbi nikad nisu niti će u skorijoj budućnosti priznati genocid nad Bošnjačkim narodom. Ne moraju, mi znamo šta je istina to je najbitnije Još jedna konstatacija, Sjecate se da je bilo zabranjeno prikazivanje filma "U zemlji krvi i meda". Zašto ? Zato što odbijaju priznati gadosti koje je njihov narod učinio i opet bi da može.
Srbi (većina) ne priznaju opsadu Sarajeva i genocid u Srebrenici i mnoge druge ratne zločine i to čine javno. Zašto bi onda podržali izložbu koja govori o tome? Stvarno nema logike.
Baš " k u l t u r a n " neki Kulturni centar , u pichku materinu . . .!!!
Ma i ovako se ne trijezne zbog noćnih mora i još im treba podsjetnik.
Sto mi klix skonli komentar hahahah bjednici nepismeni :D cuj BOSANSKI DVOR?!?! Dje to dodje seljoberi?!
Imbecili...srbocetnicki....! https://www.youtube.com/watch?v=rfiA7HqnUi4
Ko bi reko, a telac se skoptiso da obidje sva druga svjetska stratista.
To ti je ironija , kad se konjina ortodoksna spremi ma put u Armeniju, a pred nosom mu stratište za koje je bar djelomično i sam odgovoran. Olakšavajuča okolnost mu je što je u vrijeme genocida ipak više bio posvećen švercu cigara ...!!!
kako se tema frcne u poslje podnevne sate za zucnu raspravu na Klix-u
Sta vam to govori cetnicki imbecili na genocidu grade srecu svojoj djeci ,sta to znaci oni su genocidan narod,mnogi nek se zapitaju s'kim dijelimo sudbinu na ovom prostorima..!
Cuj kulturni centar "Bosanski Dvor" hahahahhahaha pa majku mu pa da li vi seljoberi sa klixa ista znate :D preplakah
neko iznenadjen!? ali ni najupornijom sutnjom proslost se izbrisati ne moze. ima valjda kakva privatna galerija ili neki drugi prostor...
@miljackauzburkana, nisu me u zivotu ucili da zrtvama prebrojavam krvna zrnca. svaka nevino ubijena osoba je za mene ista. odgojena sam u antifasistickom duhu i bezbroj puta sam upravo na klixu pisala o ulicama mile budaka, vokica i lorkovica i ostalim tog tipa... ovdje smo pokusali pokrenuti stvari da se to izmjeni, umalo nam glave nisu poskidali, jer danas nije "in" pricati protiv fasista. meni fasisti nemaju ni vjeru ni naciju, isti mi i ustasa i cetnik i balija ako je ubijao nevine. po mostaru su granatama i snajperima prvo cetnici ubijali djecu, pa su to radile ustase, a balijetine su skupa sa ustasama hodale po gradu i odvodili sve srbe koje su nasli u logore, nije bitno je li bio starac ili dijete, sve je bila "peta kolona". i zato su meni svi fasisti isti. svi se isto ponasaju, ista im luda pamet. a cekati da neko ucini pozitivan potez kako bi ti ucinio drugi pozitivan potez nikada nije opravdanje za trenutno lose postupanje. zabrani izlozbu, ali proslost nisi izbrisao.
@miljackauzburkana, sahovnice u mostaru su se nosale puno prije rata, ne znam da se bas patroliralo po sehovini, jer je tu vecinsko srpsko i muslimansko stanovnistvo, osim toga tu imam puno prijatelja i cesto sam tu boravila i nikada ih nisam srela, ali zato su sahovnice imali svoje punktove po cimu i ilicima, i policija ih je zaobilazila. a na koju djecu su konkretno pucali cetnici, mogu ti reci na mene i mog brata, ja tada imala 14, on 8 godina, cim smo izasli iz sokaka i to s polozaja gornjeg sarica harema, ispod sehovine. vidjeli su da smo djeca, ali ih to nije sprijecilo. imala sam prijatelje iz djetinjstva poginuli od cetnickog snajpera na pocetku rata. po desnoj obali to nije bilo granatiranje, to je bilo rovanje, ne znam kako je ista ostalo koliko su pucali tuda, mada je desna obala bila daleko od linije razgranicenja. u stanu je poginula mamina rodica srpkinja i njen sin, a kcer ostala bez ruke i noge, samo joj 19 godina bilo. nakon sto je "rat stao", znaci ne puca se mjesecima doslovno, znali su baciti jednu-dvije, kad vis eniko ziv nije bio po sklonistima. djece i djece je poginulo. te granate i bacane su s ciljem da neko pogine, jer cisto sa strateske strane nisu imale nikakvog znacaja. ostalo sto si naveo jeste istina, i to sve stoji - cisternom je zapaljeno bure baruta i to su ucinile ustase, ali i dalje to ne ponistava cinjenicu da su SVI ubijali djecu. neki pucajuci, a neki kucajuci na vrata i odvodeci ih zauvijek, sve s ljiljanima na rukavu i tespihom oko vrata. nisam falila ni minute iz mostara, sve sam vidjela i sve znam, ne treba mi nicije tumacenje dogadjaja. a moja familija je od fasista stradala i u onom i u ovom ratu. i mene bas briga je li taj fasista jovo, mate ili mujo. meni su svi isti kad pucaju na mene.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)